Uspjeh učenika na Državnom natjecanju iz GLOBE-a

19.5.2023. GLOBE ekipa SŠMB-a postigla zapažen uspjeh na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola (15.5.-17.5.) Državna smotra i natjecanje hrvatskih GLOBE škola 2023. održana je od 15. do 17. svibnja 2023. u Svetom Marinu na Muri.  Domaćin je bila II. Osnovna škola Čakovec. Na smotri i natjecanju sudjelovalo je 22 osnovnih i 16 srednjih škola iz svih krajeva Hrvatske. Iz regionalnog GLOBE centra Labin pozvane su 2 škole: Srednja škola Mate Blažine Labin i Osnovna škola Veli Vrh Pula. Obje su škole postigle  zapažene rezultate.
Naša je škola dobila priznanje za iznimno uspješan istraživački projekt pod nazivom „Jesu li naše lokve još uvijek „žive“?“, a mentorica na projektu bila je profesorica Olivera Tadić.
GLOBE ekipa naše škole u sastavu učenika drugog  razreda gimnazije Cristianna Licul, Andrea Batelić i Patrik Vozila, u pratnji mentorice profesorice Olivere Tadić, osvojila je izvrsno 8. mjesto na orijentacijskom natjecanju u kategoriji 16 srednjih škola. Olivera Tadić, voditeljica međužupanijskog stručnog vijeća programa GLOBE, sudjelovala je na natjecanju i u svojstvu člana državnog povjerenstva.

Rad se nalazi na poveznici :

https://ssmb.hr/download/84/aktiv-kemije-geografije-biologije/3142/sekcija-voda-sin23-ssmb-labin-jesu-li-nase-lokve-jos-uvijek-zive.pdf

Scroll to Top