Rezultati prijava za upise u prvi razred Srednje škole Mate Blažine 2022.-2023.

U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu ove je godine iskazan ogroman interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi, prema velikom broju prijavljenih kandidata za upis u prvi razred srednje škole u ljetnom upisnom roku. Velik interes prema broju prijavljenih je za opću i jezičnu gimnaziju, četverogodišnje strukovne programe za zanimanja ekonomist i elektrotehničar, te za trogodišnje strukovne programe za zanimanja elektromehaničar i instalater-monter, te se prema broju prijavljenih očekuje da će biti popunjeni već u ljetnom upisnom roku i ne bi bilo više slobodnih mjesta, dok će jedino za zanimanje konobar i kuhar ostati slobodnih mjesta i za jesenski upisni rok. Od planiranih 146 učenika za upis u prvi razred pravo upisa u Srednju školu steklo je njih 132. Objava konačnih ljestvica poretka je 9.7.2022.
Podsjećamo da su učenici koji su stekli pravo upisa u Srednju školu Mate Blažine Labin, uz obavezno prisustvo jednog roditelja/skrbnika, dostavljaju dokumente koji su uvjet za upis u određeni program srednje škole  u ponedjeljak 11.7. 2022.  prema slijedećem rasporedu:
8,00 sati – opća gimnazija (ULAZ 2 u školski restoran sa ulice), jezična gimnazija (ULAZ 1 u učenički dnevni boravak sa školskog dvorišta)
9,00 sati – ekonomija (ULAZ 2 u školski restoran sa ulice), elektrotehnika (ULAZ 1 u učenički dnevni boravak sa školskog dvorišta)
10,00 sati – elektromehaničar, instalater-monter (ULAZ 1 u učenički dnevni boravak sa školskog dvorišta), kuhar i konobar (ULAZ 2 u školski restoran sa ulice)
Dokumenti koje treba predati kao dio upisne dokumentacije:
1. E-upisnica (isprintana iz aplikacije e-upisi i potpisana od strane učenika i roditelja/skrbnika)
2. Liječničko uvjerenje prema uvjetima Natječaja za određeno zanimanje (osim za opću i jezičnu gimnaziju) i eventualno ostala dokumentacija kojima su ostvarena dodatna prava za upis)

Scroll to Top