David Skoko i SŠMB

Najava treće nutricionističke i kuharske radionice „Jela od bijele ribe namijenjena mladima“

U sklopu projekta “Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u okviru mjere 5.2.1. Potpora za aktivnosti usmjerene povećanju potrošnje i konzumacije ribe i drugih morskih organizama iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.- 2020. FLAG-a ALBA, provodit će se daljnje edukacije i upoznavanja djece s vrijednostima i kvalitetom jela od ribe i drugih plodova mora. 

Srednja škola Mate Blažine Labin organizira u četvrtak, 02. ožujka 2023. s početkom u 9:00 sati treću po redu edukativnu kuharsku radionicu  i popratnu nutricionističku radionicu na temu „Jela od bijele ribe namijenjena mladima “ u izvedbi Agencije za ruralni razvoj Istre – AZRRI.

Nutricionista prof. Mihele Dujmović održati će nutricionističku radionicu, a kuharska radionica  „Jela od bijele ribe namijenjena mladima“ izvoditi će se pod vodstvom poznatog ugostitelja i stručnjaka u pripremi jela od riba, chefa Davida Skoka.  Radionice će se održati u školskom restoranu Srednje škole Mate Blažine Labin.

Scroll to Top