Najava kuharske radionice „Marinade i soljenje srdela/inćuna“

U sklopu projekta “Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u okviru mjere 5.2.1. Potpora za aktivnosti usmjerene povećanju potrošnje i konzumacije ribe i drugih morskih organizama iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.- 2020. FLAG-a ALBA, provodit će se daljnje edukacije i upoznavanja djece s vrijednostima i kvalitetom jela od ribe i drugih plodova mora. 

Srednja škola Mate Blažine Labin organizira u srijedu, 29. ožujka 2023. s početkom u 9:00 sati  edukativnu kuharsku radionicu na temu „Marinade i soljenje srdela/inćuna“ pod mentorstvom nastavnika škole  Dorijana Mohorovića, stručnog učitelja kuharstva; Gordane Benković Gušić, nastavnice prehrambene skupine predmeta i Ivice Matanović, nastavnika ugostiteljskog posluživanja. Radionice će se održati u kabinetu kuharstva Srednje škole Mate Blažine Labin. 

S ciljem osvještavanja učenika o nutricionističkoj vrijednosti srdele učenici će u školskom predvorju imati priliku probati  pripremljena jela na radionici od 10:25 sati.

Scroll to Top