EDUfish Alba

Najava druge nutricionističke i kuharske radionice u sklopu projekta EDUFISH ALBA 75

U sklopu projekta “Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u okviru mjere 5.2.1. Potpora za aktivnosti usmjerene povećanju potrošnje i konzumacije ribe i drugih morskih organizama iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.- 2020. FLAG-a ALBA, provodit će se daljnje edukacije i upoznavanja djece s vrijednostima i kvalitetom jela od ribe i drugih plodova mora. 

Srednja škola Mate Blažine Labin organizira u četvrtak, 02. veljače 2023. s početkom u 9:00 sati drugu po redu edukativnu kuharsku radionicu  i popratnu nutricionističku radionicu na temu „Jela od agresivnih vrsta ribe – strijelka skakuša“ u izvedbi Agencije za ruralni razvoj Istre – AZRRI.

Već u jutarnjim satima će se pod vodstvom nutricioniste Mihele Dujmović održati nutricionistička radionica, a kuharska radionica  „Jela od agresivnih vrsta ribe – strijelka skakuša“ izvoditi će se  pod vodstvom chefa mentora Davida Skoka.  Radionice će se održati u školskom restoranu Srednje škole Mate Blažine Labin. 

Scroll to Top