ERASMUS+KA229 Help me!

25.10.2022. Mobilnost učenika SŠMB-a u Rumunjskoj u sklopu ERASMUS +KA2 „Help me!“ U sklopu Erasmus+ KA2 projekta “Help me!“, u Rumunjskoj je od 25. rujna do 1. listopada,  održana druga mobilnost na kojoj je sudjelovalo šestero učenika: Filip Banak, Antonio Martinčić, Matija Sinožić, Nicole Marie Tonelo, Nicole Sinožić, Antonio Licul, u pratnji nastavnika Željka Ernečića i profesora Daniela Mohorovića.
Glavni cilj ”Help me” projekta je osigurati sigurno okruženje u zajednici u kojoj živimo. Naglasak je na podizanju svijesti o toj temi među učenicima, roditeljima, zaposlenicima škole te lokalnoj zajednici općenito.  U sklopu pripremit će se akcijski plan zasnovan na međunarodnim standardima za bolju organizaciju prilikom raznih neočekivanih situacija, koji uključuje obuku, materijale za pripremu, demonstraciju i prvu pomoć. Tema rumunjske mobilnosti bila je oprema za preživljavanje.
Mobilnost je održana od 25. rujna do 1. listopada 2022. u gradu  Măcinu. Domaćin mobilnosti bila  je srednja škola Liceul Teoretic “Gheorghe Munteanu Murgoci”. Na drugoj  mobilnosti sudjelovale su partnerske škole iz Rumunjske, Hrvatske, Italije, Poljske i Turske.

 

 

Scroll to Top