EDUFISH-Alba75

Sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo

Pokreni video

Uvod u projekt Edufish Alba 75

U Srednja školi Mate Blažine Labin održane su prve radionice u sklopu projekta FLAG-21-5-11 „Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u organizaciji vanjskog suradnika na projektu «Agencije za ruralni razvoj Istre – Azrri», koja  je angažirala stručnjake iz… više

Play Video about David Skoko i SŠMB

U Srednjoj školi Mate Blažine Labin održana je 2.veljače 2023. druga po redu nutricionistička i kuharska radionica u sklopu projekta FLAG-21-5-11 „Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u organizaciji vanjskog suradnika na projektu «Agencije za ruralni razvoj Istre – Azrri».

U Srednjoj školi Mate Blažine Labin održana je 2. ožujka 2023. treća po redu nutricionistička i kuharska radionica u sklopu projekta FLAG-21-5-11 „Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u organizaciji vanjskog suradnika na projektu «Agencije za ruralni razvoj Istre – Azrri».

Kako bi potaknuli konzumaciju ribe kod srednjoškolaca i unaprijedili kompetencije učenika i nastavnika ugostiteljskog usmjerenja u Srednjoj školi Mate Blažine Labin održana je 14. ožujka 2023. četvrta po redu nutricionistička i kuharska radionica u sklopu projekta FLAG-21-5-11 „Poticanje povećanja potrošnje ribe u srednjoškolskoj populaciji – EDUFISH ALBA 75” u organizaciji vanjskog suradnika na projektu «Agencije za ruralni razvoj Istre – Azrri».

Scroll to Top