naslovna > Arhiva novosti > U SŠMB-u "Kabinetska nastava" i "e-Dnevnik" od nove školske godine

Upute za učenike i roditelje na početku školske godine


"Drage učenice i dragi učenici, poštovani roditelji,
cijenjene kolegice i kolege, sretan vam i uspješan
početak nove školske godine!"

                                    Ravnatelj: Čedomir Ružić

Šk.g. 2018.-2019.

30.8.2018. U SŠMB-u potpuno nova organizacija nastave: "Kabinetska nastava" i "e-Dnevnik" od nove školske godine  Dragi učenici, poštovani roditelji, pred samim smo početkom nove školske godine u našoj energetski obnovljenoj školi (matičnoj zgradi i dijelu školske radionice) te vas obavještavamo da uvodimo značajne novine u organizaciji nastave: e-Dnevnik (web aplikaciju namijenjenu vođenju razredne knjige u elektroničkom obliku) i tzv. "kabinetsku nastavu" (uspostavljanje nastavničkih specijaliziranih učionica umjesto onih razrednih podijeljenih po predmetima, zanimanjima i područjima rada) kao preduvjet za uspostavljanje e-Škole čime će se ponuditi još kvalitetnije obrazovanje i povećanje zadovoljstva samih sudionika nastavnog procesa. Novina je i osposobljavanje jedne velike prostorije u prizemlju kao dnevnog boravka za učenike koju mogu koristiti tijekom dana, za vrijeme velikog odmora i za održavanje njihovih druženja, slobodnih aktivnosti i sl.
INFORMACIJA ZA SVE UČENIKE KOJI UPISUJU ŠK.G. 2018./2019. Prvi dan nastave u školskoj godini 2018./2019. je ponedjeljak 3. rujna 2018. Sve informacije za početak nove školske godine učenici i roditelji mogu pronaći na mrežnim stranicama škole www.ssmb.hr (UPUTE ZA UČENIKE I RODITELJE), kao i sve potrebne obrasce (OBRASCI) za upis i nastavak školovanja.
UČENICI KOJI UPISUJU DRUGI, TREĆI I ČETVRTI RAZRED dužni su sa mrežnih stranica škole ispisati obrazac: UPISNICA, isti popuniti i predati razredniku dolaskom u školu (ULAZ IZ ŠKOLSKOG DVORIŠTA) u ponedjeljak 3.9.2018. u 10:00 sati u učionicu razrednika.
UČENICI KOJI SU UPISALI PRVI RAZRED OBAVEZNI SU U PONEDJELJAK 3.9.2018. PRISTUPITI U PROSTORIJE ŠKOLSKOG RESTORANA (ULAZAK SA ULICE PREMA TRŽNICI) U PRATNJI JEDNOG RODITELJA PREMA SLIJEDEĆEM RASPOREDU:
- 8:00 SATI – GIMNAZIJALCI I EKONOMISTI
- 9:00 SATI – ELEKTROTEHNIČARI, KUHARI, KONOBARI, ELEKTROMEHANIČARI, INSTALATERI-MONTERI

Detaljnije:

UPUTE ZA UČENIKE I RODITELJE NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE OVDJE!
UPUTE ZA RAZREDNIKE NA POČETKU ŠKOLSKE GODINE OVDJE!
E-DNEVNIK OVDJE!
SAJAM RABLJENIH UDŽBENIKA OVDJE!