naslovna > Arhiva novosti > Učenici i profesori SŠMB-a na samom vrhu županijskog natjecanja iz matematike

Učenici i profesori SŠMB-a na samom vrhu županijskog natjecanja iz matematike


                   M. Dobrić, P. Dundara, L. Bašić, L. Klobas, M. Šverko, M. Damjanić
Natjecanje je održano u Gimnaziji Pula 28.2.2018., a organiziralo se u dvije kategorije: varijanta A za prirodoslovno-matematičke gimnazije i varijantu B za ostale gimnazije i strukovne škole. Iz naše škole na županijskom natjecanju, nakon provedenog školskog natjecanja, pozvano je 7 učenika. U varijanti B naši su učenici postigli izvrsne rezultate – dva prva, dva druga i dva treća mjesta i jedno četvrto!

U kategoriji prvih razreda učenik Mateo Dobrić (mentorica Vesna Tupac Prosen) je osvojio 1. mjesto, a učenik Petar Dundara (mentorica Roberta Germin Mileta) 3. mjesto.
U kategoriji drugih razreda učenik Martin Šverko (mentorica Roberta Germin Mileta) osvojio je 2. mjesto, a učenica Lana Klobas (mentorica Vesna Tupac Prosen) 3. mjesto.

U kategoriji trećih razreda učenika Karlo Frankola (mentorica Ticijana Šumberac) osvojio je 1. mjesto, a učenik Marko Damjanić (mentor Đani Žufić) osvojio je 2. mjesto. U kategoriji četvrtih razreda, učenik Lukas Bašić, mentorica Roberta Germin Mileta, osvojio je 4. mjesto.
Ukupno je na županijskom natjecanju u obje kategorije sudjelovalo pedesetak učenika iz svih škola Istarske županije.
Nakon provedenog županijskog natjecanja Državno povjerenstvo za natjecanje poziva učenike na državno natjecanje koje će se ove godine održati u Poreču.
(Tekst: Đani Žufić, foto: Čedomir Ružić)

 

Detaljnije:

NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2018. OVDJE!

NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2017. OVDJE!

NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2016. OVDJE!

NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2015. OVDJE!