naslovna > Arhiva novosti > Održan roditeljski sastanak vezan uz maturalno putovanje

Izvanučionička nastava

22.8.2017. Priopćenje sa roditeljskog sastanka o novim okolnostima u vezi maturalnog putovanja Na sastanku održanom 22. kolovoza u 16 sati u školskom restoranu vezano za predstojeće maturalno putovanje u Španjolsku prisustvovali su: ravnatelj škole, profesori razrednici i pratitelji, predstavnik agencije VIA te sedamdesetak roditelja. Predstavnik Agencije Saša Torbica je dao svoje viđenje situacije, kako sigurnosne tako i financijske, a zatim odgovarao na roditeljska pitanja. Nakon toga su roditelji pristupili neobvezujućem izjašnjavanju o tome da li su za to da se na maturalno putovanje ide ili ne te su se u velikoj većini opredijelili ZA odlazak na maturalno putovanje (svega dva glasa protiv). Prijedlog je roditelja da se od strane Agencije pojača osiguranje učenika angažiranjem dodatne osobe po autobusu. (Povjerenstvo za maturalni izlet SŠMB-a)


22.8.2017. Roditeljski sastanak vezan uz maturalno putovanje Danas, 22. kolovoza 2017., u 16 sati u školskom restoranu održat će se roditeljski sastanak za roditelje maturanata vezano za predstojeće maturalno putovanje u Lloret de Mar u Španjolsku. Sastanku će uz povjerenstvo za maturalni izlet nazočiti i predstavnik organizatora putovanja Saša Torbica.

21.8.2017. Još se ne zna hoće li labinski maturanti u petak otputovati u Španjolsku U petak, 25. kolovoza 80-tak maturanata labinske Srednje škole trebalo bi krenuti na maturalni izlet u Španjolsku, u ljetovalište Lloret De Mar, nedaleko Barcelone. No, prema riječima ravnatelja Srednje škole prof. Čedomira Ružića odluka o tome hoće li ili ne otputovati u Španjolsku još nije donesena. Odlučit će roditelji, kazao je Ružić, a zatim će se sastati i Školski odbor. (Radio Labin)
Još se ne zna hoće li labinski maturanti u petak otputovati u Španjolsku - radiolabin.hr

19.8.2017. Dopis VIA Travel Agency Dostavljamo Vam dopis povodom najnovijeg razvoja situacije oko realizacije maturalnog putovanja u Španjolsku u terminu 25.08. - 01.09.2017. U nadi da će se svi zacrtani ciljevi realizirati. Srdačno Vas  pozdravljam,
Saša Torbica | mobile: +385 98 326 514 | phone/fax: +385 51 331 941
VIA Travel Agency | Imaginarium d.o.o., Riva 16, 51000 RIJEKA, CROATIA
OIB: 54385434430 www.viaonline.hr
Dopis VIA Travel Agencye - pdf


18.8.2017. Preporuka MZO-a školskim odborima je odgoda maturalnih putovanja S obzirom na veliki broj upita medija i roditelja, kao i sigurnosne procjene Ministarstva vanjskih i europskih poslova, ministrica Divjak preporučila je školskim odborima (koji su zaduženi za konačne odluke) odgodu svih putovanja u Kraljevinu Španjolsku. Prema informacijama koje su do sada dostavile škole, sljedeći tjedan više od 1500 učenika planira maturalno putovanje u Kraljevinu Španjolsku. (MZO)
Preporuka MZO-a školskim odborima je odgoda maturalnih putovanja, ministrica Divjak - video
 

Detaljnije JAVNI POZIVI ZA PONUDE OVDJE!
Detaljnije IZVANUČIONIČKA NASTAVA OVDJE!