naslovna > Arhiva novosti > Rukometaši ŠSD-a DUGA 3. na međužupanijskom natjecanju

Rukometaši ŠSD-a DUGA 3. na međužupanijskom natjecanju

Međužupanijsko natjecanje iz rukometa održalo se u Kostreni. Sudjelovale su četiri ekipe, pobjednice županija i to: ŠSD "GIM Rijeka" (Prva riječka hrvatska gimnazija, Rijeka), ŠSD "Duga" (SŠ Mate Blažine, Labin), ŠSD "Ekonomist" (SŠ Ekonomsko-turistička škola, Karlovac) i ŠSD "Senia" (SŠ P.R. Vitezovića, Senj). Sve utakmice završile su sedmercima što govori o izjednačenosti ekipa. U ogledu sa srednjom školom iz Rijeke rukometaši ŠSD-a DUGA nisu imali sportske sreće te su izgubili u polufinalu pri izvođenju sedmeraca golom razlike. Taj poraz im je spriječio prolazak na državnu završnicu. Pobjednik međužupanijskog natjecanja je srednja škola iz Rijeke ŠSD "GIM Rijeka" (Prva riječka hrvatska gimnazija).

"Drugu polufinalnu utakmicu igrali su "Duga" i "GIM Rijeka". Igrači "Duge" su od početka pokazivali agresivnost i odlučnost. Rezultat je do zadnje minute prvog poluvremena bio izjednačen, a u zadnjoj minuti dogodio se prekršaj za "GIM Rijeku" te se izveo penal i "GIM Rijeka" je preuzeo vodstvo. Do kraja utakmice bilo je jako napeto. Kao i u prvoj utakmici, rezultat je na kraju bio izjednačen te je konačni rezultat glavnog djela utakmice bio 9:9. Ponovno su se morali pucati penali. "GIM Rijeka" je imao odlučujući penal, nakon promašaja "Duge", te je zabio i plasirao se u finale. Konačni rezultat utakmice s penalima bio je 13:14 za "GIM Rijeka". http://www.savezssd-pgz.hr

Našu su školu pod vodstvom profesorice Ljiljane Štingl predstavljali učenici: Toni Štingl, Marin Dukić, Vanja Šehić, Fran Mileta, Mate Ružić, Karlo Štucin, Noel Ardalić, Gabriel Radović, Karlo Banović, Mario Fable, Edins Osmić, Dominik Zulijani i Matej Višnjić.
 

Svi uspjesi ŠSD-a DUGA na županijskim natjecanjima u 2017.

Članice i članovi ŠSD-a DUGA osvojili visoka mjesta na županijskom natjecanja u krosu.
Rukometaši ŠSD-a DUGA 1. na županijskom natjecanju.
Djevojke SŠMB-a u malom nogometu  5. na županijskom natjecanju.
Mladići ŠSD-a DUGA osvojili 2. mjesto u malom nogometu.
Rukometašice ŠSD-a DUGA osvojile su 2. mjesto na županijskom natjecanju.
Odbojkašice ŠSD-a DUGA zauzele 5. mjesto na županijskom natjecanju.
Košarkaši ŠSD-a DUGA osvojili visoko 2. mjesto na županijskom natjecanju.

 

Detaljnije na ŠKOLSKO SPORTSKO DRUŠTVO DUGA OVDJE!