naslovna > Arhiva novosti > Instalateri grijanja i klimatizacije SŠMB-a Lari Negri i Deni Hatić 6. na međužupanijskom natjecanju

 

 
  Elvis Miletić, Lari Negri, Deni Hatići, Igor Zulijaniji
27.2.2017. Instalateri grijanja i klimatizacije SŠMB-a Lari Negri i Deni Hatić 6. na međužupanijskom natjecanju Na međužupanijskom natjecanju  Instalatera grijanja i klimatizacije koji je održano u Zagrebu 24.02.2017. u "Industrijsko-strojarskoj školi" maturanti naše škole Deni Hatić i Lari Negri iz III.ams osvojili su 6. mjesto u konkurenciji 9 škola iz 7 županija pod vodstvom njihovih mentora Elvisa Miletića i Igora Zulijanija.
Natjecanje se sastojalo iz praktičnog zadatka i strukovnih sadržaja. Praktični zadatak sastojao se iz spajanja bakrenih cijevi, modela obilaska instalacije, a učenici su ga izvodili u paru, dok su strukovne sadržaje rješavali pojedinačno. Konačni poredak po školama dobio se zbrajanjem ukupnih rezultata.

                                                                   Deni i Lari na djelu
Pripremu učenika u potrebnim materijalima pomogli su: „Qualich“ d.o.o, „Sinel“ d.o.o iz Labina i "Zustović instalacije" iz Čepića dok je obrt „Strojar“ iz Labina sufinancirao troškove boravka u Zagrebu, a putne je troškove osigurao Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije, na čemu iz zahvaljujemo.
(Tekst i foto: Elvis Miletić)

 

Više informacija NATJECANJA, SUSRETI I SMOTRE 2017. OVDJE!
Više informacija STROJARSTVO OVDJE!