naslovna > Stručno-pedagoška služba > Učenici > Maturanti > Maturanti 2019.

Generacija maturanata 2018.-2019.

 

Maturalna zabava 2019.


Generacija maturantica i maturanata generacije 2018.-2019. s razrednicama, razrednicima i ravnateljem Čedomirom Ružićem

24.3.2019. Održana maturalna zabava generacije maturanata 2018.-2019. Dana 15.ožujka 2019. u Hotelu Narcis u Rapcu održana je maturalna zabava učenika Srednje škole Mate Blažine Labin. Njih 105 (gimnazijalci, ekonomisti, elektrtotehničari. elektromehaničari, instalateri-monteri, kuhari, konobari i prodavači) od ukupno 539 uzvanika svečano je obilježilo završetak svoga srednjoškolskog obrazovanja. Sve prisutne zabavljao je D'Beni Band, a voditeljica je bila Gordani Poldrugovac.
Maturanti su se u oproštajnom govoru zahvalili roditeljima, profesorima i djelatnicima Škole. „Željeli bismo vam zahvaliti što ste zajedno s nama proputovali naše srednjoškolsko putovanje,“ kao i  svim sponzorima koji su im omogućili da svečano obilježe maturalnu zabavu za pamćenje.
Generaciji maturanata, njihovim roditeljima i uzvanicima obratio se ravnatelj Čedomir Ružić riječima da će im predstojeći završni ispit i matura, nakon uspješno savladane posljednje nastavne godine, predstavljati značajnu prekretnicu u njihovom životima.
(Tekst: maturanti 2018./2019. s razrednicima; Foto: Foto Festival)


Ekonomistice i ekonomisti s razrednicom Ljiljanom Štingl


Elektromehaničari i instalateri-monteri s razrednikom Sanjinom Šumbercem


Elektrotehničarka i elektrotehničari s razrednikom Đanijem Žufićem


Gimnazijalke i gimnazijalci s razrednicom Karmen Diminić Milevoj


Gimnazijalke i gimnazijalci s razrednicom Nerinom Ševrlicom Bolfan


Prodavačice i prodavači, kuhari i kuharice, konobarice i konobari  s razrednikom Deanom Blaškovićem

Govor maturantica i maturanata
Dragi maturanti, roditelji, profesori i djelatnici Škole,
željeli bismo vam zahvaliti što ste zajedno s nama proputovali naše srednjoškolsko putovanje.
Dragi maturanti, mogu sa sigurnošću reći da smo tijekom zajedničkih godina od poznanika i prijatelja postali obitelj. Uz sve prepreke koje su se našle na našem putu uvijek smo bili tu jedni za druge. Iako je bilo ružnih i teških trenutaka, zajedno smo stvarali one lijepe kojih ćemo se zasigurno rado sjećati.
Dragi roditelji, hvala vam što ste imali strpljenja i razumijevanja za nas. Hvala vam što ste bili naša potpora i snaga. Vi ste ti koji nam pružate odgovore na sva naša pitanja i osmijeh nakon svih naših suza. Često smo bili nesigurni i pomalo izgubljeni, no vi ste nam uvijek pomogli da se ponovno vratimo na pravi put. Bez obzira gdje nas život odvede, vi ćete uvijek biti naša definicija toplog doma i bezuvjetne ljubavi.
Dragi profesori, zajedno smo rješavali probleme i prelazili sve prepreke koje su se pojavile na ovom našem putovanju. Pored prenesenog znanja naučili ste nas i kako biti bolji ljudi. Uz vas smo rasli, proširivali svoje horizonte i pronašli hrabrost da ostvarimo svoje ciljeve i snove.
Posebno hvala našim razrednicima na svim opravdanim satima, riješenim poteškoćama i što ste tijekom četiri godine bili naši drugi roditelji.
Na kraju ovog putovanja svatko izabire svoj put, ali zajedničke uspomene ćemo zauvijek čuvati u svojim srcima. Hvala vam svima što ste nam pomogli da raširimo svoja krila i pronađemo ono najbolje u nama.

Zahvala sponzorima - pdf