naslovna > Stručno-pedagoška služba > Učenici > Maturanti > Maturanti 2018.

Maturalna zabava 2018.

 


30.3.2018. Održana maturalna zabava generacije maturanata 2017.-2018.  Maturantice i maturanti Srednje škole Mate Blažine Labin su u petak 16. ožujka 2018. navečer u hotelu Hederi proslaviti jedan od najvažnijih dana u njihovu životu, njih stotinjak i četiristotinjak njihovih gostiju, roditelja, rođaka i prijatelja. Središnji događaj večeri bilo je njihovo svečano predstavljanje u parovima.  Zapjevali su u skladu s tradicijom i Gaudeamus. Imali su i svoje glazbene i video točke programa. Zabavljali su se dugo u noć uz energične taktove grupe Night Express. Program je vodila Morin Kudić Hukić, a nezaboravne trenutke zabilježio je Foto Festival. Maturanti su se na kraju zahvalili organizatorima - zaslužnim učenicima i razrednicima Karli Golja Milevoj, Roberti Germin Mileta, Orijani Tenčić, Sandri Juran, Hrvoju Bolfanu, Alenu Šestaku i ravnatelju Čedomiru Ružiću te brojnim sponzorima i donatorima OVDJE!


                        Prodavači i ugostitelji                                                                   Gimnazijalci

                                   Ekonomisti                                                                       Gimnazijalci

                         Elektrotehničari                                                          Elektromehaničari i instalateri-monteri


Govor ravnatelja Drage maturantice i maturanti! Poštovani roditelji, članovi obitelji,  rođaci i uzvanici! Drage kolegice i kolege profesori i djelatnici Srednje škole Mate Blažine!
Sve vas s posebnim zadovoljstvom pozdravljam želeći vam dobrodošlicu na maturalnu zabavu naših mladih slavljenika - generacije maturanata 2017.-2018. školske godine. S obzirom na vrijeme održavanja svečanosti usuđujem ih prozvati „prvim vjesnicima proljeća“, a to i dokazuju svojom mladošću, ljepotom, veseljem i razigranošću.
Hvala vam na ovoj prekrasnoj večeri u koju ste uložili mnogo truda i vremena, aktivno se uključujući u njezinu organizaciju i prikupljanju potrebnih novčanih sredstava. Hvala svima onima koji su vam pomogli u svemu tome - vašim dragim razrednicima, sponzorima i donatorima, a večeras i brojnom osoblju raskošnog restorana, energičnim glazbenicima, vrijednim fotografima, voditeljici i vicematurantima, koji će dati sve od sebe da budemo svi zajedno zadovoljni i kako bi nam ova večer ostala u trajnoj uspomeni.
I zapamtite: „Najbolji su dio čovjekova života njegova mala, bezimena nezapamćena djela dobrote i ljubavi“ (William Wordsworth), a to ste, nadam se, na trenutnom pragu zrelosti dosad doživjeli. Za nas bi bilo vrlo važno da ostanete zadovolji i ponosni što ste pohađali našu školu.
Želim vam puno sreće i uspjeha na kraju srednjoškolskog obrazovanja, na predstojećim ispitima državne mature i obranama završnog rada, koji će vam omogućiti ulazak u svijetu odraslih, gdje vas očekuju novi izazovi, za koje ste, garantiram, spremni i osposobljeni. Dokažite to!
Želim vam svako dobro!


Zahvala sponzorima - pdf

(Tekst: Čedomir Ružić; Foto: Foto Festival)