naslovna > Arhiva novosti > Maturanti generacije 2012.-2013.

Pokisli i humani maturanti SŠMB-a slave svoj dan

 

Maturanti Srednje škole Mate Blažine Labin, njih oko 160, danas slave svoj dan. Kao i generacije prije njih okupili su se na igralištu svoje škole, a potom su se raspjevanim mimohodom kroz središte grada zajedno sa svojim razrednicima uputili prema središnjem starogradskom trgu gdje ih je pozdravila zamjenica gradonačelnika Eni Modrušan. Maturanti su potom otišli u Podlabin, u kulturni centar Lamparna gdje će provesti poslijepodne i večer uz glazbu budući da vremenske prilike ne dozvoljavaju druženje na otvorenom.

U Podlabinu ih je dočekao gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika koji je labinskim maturantima zaželio uspješan završetak školske godine, što uspješnije rezultate državne mature te puno uspjeha u daljnjem školovanju, radu i životu. Izrazio je zadovoljstvo što je veliki broj njih uspješno priveo kraju srednjoškolsko obrazovanje uz želju da i na fakultetu pokažu svoje znanje, da budu vrijedni i da se nakon studija vrate u svoj grad i doprinesu njegovu razvoju.

Grad Labin kao posebno najdražu investiciju, koja se višestruko vraća, ističe upravo ulaganje u školstvo, bilo da se radi o sufinanciranju produženih boravaka u osnovnim školama, ulaganju u uređenje škola ili stipendiranju učenika i studenata. Osim toga, kao i svake godine, Grad Labin ovogodišnjim je maturantima  sufinancirao dio troškova održavanja maturalne zabave i današnje norijade.

(Prenosimo GRADSKI PORTAL i Fotogalerija na www.labin.hr http://gradskiportal.multilink.hr/node/5087)

Poveznice:

NORIJADA LABINSKIH MATURANATA - labin.com

Pokisli i humani maturanti SŠMB-a Labin - glasistre.hr

Posljednji dan nastave za maturante - 5portal.hr

Fotogalerija:

Dani maturanata - ssmb.hr

Maturanti generacije 2012.-2013.

III.at

III.gh  

III.ms

IV.d

IV.em

IV.f 

IV.o
                                  Fotogalerija Čedomir Ružić


Maturalna zabava 2013.

 


                      Fotografski studio FOTO FESTIVAL Labin

Obraćanje ravnatelja 2013.


Drage maturantice i maturanti! Poštovani roditelji, vaši gosti, rođaci i prijatelji. Cijenjene kolegice i kolege.
Sve vas s posebnim zadovoljstvom pozdravljam u ime djelatnika Srednje škole Mate Blažine i u svoje osobno, želeći vam toplu dobrodošlicu na večerašnju maturalnu zabavu.
U vrijeme obilježavanja naše 65. obljetnice rada nastavljamo, nakon duže pauze i prekida, s tradicijom održavanja maturalnih zabava na zadovoljstvo sviju nas okupljenih.
Zahvaljujemo vam se što ste ponovno upalili plamen kojim se na simboličan način opraštate od nas i srednjoškolskog obrazovanja: večeras se pred nama nalazi 105 takvih „krijesnica“ - maturantica i maturanata generacije 2012./2013. od njih 163 – 55 gimnazijalaca, 19 ekonomista, 25 elektrotehničara i tehničara za mehatroniku, 3 konobara i kuhara, 3 instalatera grijanja i klimatizacije, automehaničara.
Dragi maturanti, molim vas da jednim pljeskom izrazite zahvalnost onima od kojih ste strpljivo učili ne samo za školu već i za život - vašim razrednicima, profesorima, stručnim suradnicima i djelatnicima škole  -  na njihovu nesebičnu prenošenju znanja, vještina i vrlina svima vama potrebnih kako biste spremno pristupili završnom radu i državnoj maturi - važnima za ulazak u svijet odraslih i preobrazbu mladog čovjeka u intelektualca željnog znanja.
Jedan pljesak, molim, kao zahvalnost onima koji će najemocionalnije doživjeti ovu večer, vašim roditeljima koji su vam poklanjali svu svoju brigu i nježnost, a sad se raduju s vama i ponosni su na vas.
Zahvalimo se na kraju jednim dugim pljeskom i vama, drage maturantice i maturanti, na uloženom velikom trudu oko organiziranja maturalne zabave što je dio vas većinom ponijelo na svojim plećima i svima onima koji su vam pomogli u pripremi večerašnjeg slavlja kao i osoblju restorana Turističkog naselja Girandella što su vam stvorili uvjete za to.
Hvala svima onima koji su svojim donacijama velikodušno pomogli - Gradu, općinama, lokalnim poduzećima i brojnim malim tvrtkama.
Svima vama, prisutnim maturantima i onima koji nisu večeras s nama na predstojećim ispitima zrelosti, daljnjem školovanju i radu, želimo od sveg srca mnogo uspjeha, radosti i sreće.
Citiram: „Najbolje je zaboraviti sumnje i baciti se na zadaću koja je pred vama.
Dajete li sve od sebe, nećete imati vremena brinuti se zbog mogućih neuspjeha.“
Nek' vam srednjoškolsko obrazovanje, kao i večerašnja zabava, ostanu u nezaboravnom sjećanju.
Lijep provod svima.


Sponzori maturalne zabave 2013.
Grad Labin, Općina Kršan, Općina Raša, "Valamar" Rabac; Auto "Trumić"; Ljekarna "Milevoj-Posavec, Braje, Franković"; "Krasa" – obrt za bravariju, Potpićan; "Babel" d.o.o.; "Foto Festival" Labin; Cvjećarnica „Violette“; "Collegium" Zagreb; Atelier "Allegro Ceramics" - Alida Blašković Koroljević; Frizerski salon „Acquiro“ Kature; Frizerski salon „DM“; Djelatnici "Borova" Labin; Frizerski salon „Freya“; Frizerski salon „Anna“; Caffe bar „Correto“; Salon „Debora“; Frizerski salon „Capilli“; "Erste bank" Labin; Frizerski salon „Bruna“; Frizerski salon „Lidija“; "Histria tube" d.d. Potpićan; Teretana „Fitlife“; Obrt za ugostiteljstvoo „Duma“; Videoteka "Roby"; Salon „Eden“; Gostionicaa „Tutto Bene“; Salon „Studio Lara“; "Veta Njam"; Market „Kršan“;    Frizerski salon „Sanja“; Frizerski salon „Lory“; Frizerski salon „Tina“; Autoservis "Boyski"; Konoba „Konti“ Vinež; Minimarket "Đeni" Vinež; Obrt za trgovinu i usluge „Dalfa“; Frizerski salon „Tweety“; Frizerski salon „Mystic“; Frizerski salon „Robi“; Beauty centar „Calista“; Studio „Idea“; Pizzeria „Calimero“; Pizzeria "Napoli"; "Jedinstvo" d.o.o. Labin; „Šumber commerc“; P.E.E.M. Pula; Butique „Mara“; HEP Labin; "Istra Aparatus"; "Trio I" d.o.o. Buzet; Frizerski salon "Bruna"; Diskont Kršan; "Nexus" Labin; "Liber domini" Labin; Caffe bar „Foškica“; "Mladi Rudar" Labin; Estetski salon „Dibi“; Restoran „Due Fratelli“; Frizerski salon "Silvia"...

Fotogalerija:

Maturalne zabave - ssmb.hr