naslovna > Arhiva novosti > Maturanti proslavili svoj dan

17.05.2011. Maturanti proslavili svoj dan (17.05.2011.)

Dana 17. svibnja sto tridesetak veoma dobro raspoloženih maturantica i maturanata Srednje škole Mate Blažine na tradicionalan su način, uz pjesmu i ples, obilježili zadnji dan nastave. Poštujući dogovoreni protokol i pravila ponašanja dokazali su da srednjoškolske klupe napuštaju odgovorno, na pragu zrelosti.

Veseli gimnazijalci, ekonomisti, elektrotehničari, tehničari za mehatroniku, elektromehaničari, instalateri grijanja i klimatizacije, automehaničari, prodavači, kuhari i konobari svoj su dan proslavili sa svojim razrednicima najprije na školskom igralištu pred ostalim učenicima škole, a potom mirnom šetnjom kroz središte grada do gornjogradskog trga. Tu je uslijedio njihov oproštajni ples u kojem su mogli uživati i oduševljeni prolaznici. Trenutke opuštanja, zabave i posljednjeg zajedničkog druženja provode kraj mora u Pineti u Prtlogu, gdje će uz roštilj i glazbu prenoćiti.

Već sutradan u podne očekuju ih sjednice razrednih vijeća (vidi raspored održavanja) na kojima će se utvrditi njihov uspjeh na kraju nastavne godine, nakon ćega slijedi polaganje završnog rada, pomoćničkih ispita i drugog dijela ispita državne mature u ljetnom roku.

Nek' im je sa srećom! 

 

(tekst i fotografije Dan maturanata: Čedomir Ružić) 

 

Fotografije Dana maturanata: Roberto Matković, NAŠI FOJI
Fotografije prvih i drugih razreda: Čedomir Ružić
Fotografije završnih razreda: Rajko Boričić, FOTOFESTIVAL
U FOTOFESTIVALU maturanti mogu podići fotografije.

Poveznice:
Dan maturanata bez brašna i ostalih smicalica (video) - nasifoji.com
Lepo je bilo videt vesele i raskantane mlode - nasifoji.com
Predstavljamo labinske maturante 2010/11.- nasifoji.com
Krv darovalo 12 maturanata labinske srednje škole - nasi.foji

Fotogalerija: